Urmareste-ne pe Facebook:

L – V: 09.00 – 17.00

Sharing is caring!

Bună dimineața, revin cu vești despre progresul operațiunii noastre și cu mulțumiri.

Astăzi, cel târziu mâine, punem în funcțiune call centerul la care pot suna vârstnicii cu solicitări (se păstrează numărul de telefon ☎️0724 084 169).
Vom avea 15 linii, la care vor putea răspunde operatori voluntari, de acasă, cu un laptop și acces la internet, în ture de câte 2 ore. Cei care v-ați înscris ca voluntari remote și care continuați să o faceți la formularul din link (https://tinyurl.com/inscriere-voluntari), veți fi contactați zilele următoare pentru configurarea aplicației și training. Avem nevoie de mulți operatori, deci va dura ceva până vă procesăm pe toți, așa că dozați-vă energia și entuziasmul, vă vor trebui 😊
Allen Coliban, îți mulțumesc că te-ai oferit și ocupat de găsit, testat, configurat soluția tehnică. Știu câtă muncă a presupus, iar acest call center va face diferența. Mulțumiri și celor de la clickphone.ro, care ne-au pus acest call center la dispoziție GRATUIT, pentru a trece cu bine de această perioadă.

Voluntarii livratori – având în vedere riscurile (epidemiologice și de vulnerabilitate, mai ales în contextul în care au apărut deja tentative de escrocherii) la care sunt supuși vârstnicii pe care îi ajutăm, vom gestiona cu maximă precauție și responsabilitate voluntarii de pe teren. Atât din punct de vedere al materialelor de protecție, cât și în ce privește procesul de înregistrare, verificare, activare. Încă nu este clar dacă vor fi suficiente adeverințele emise de noi sau ne vor trebui legitimații emise de Primărie. Lucrăm la asta, veți primi vești curând. Până atunci, ne ajută voluntarii care au trecut deja prin filtre, le mulțumim pentru toate eforturile. Voi sunteți eroii! Nu voi nominaliza de teamă să nu îmi scape cineva dar special thanks go to Horia Zarnovean, care deși traversează personal un moment dificil, a fost pe baricade. Horia, să ți se întoarcă înzecit!🙏

Începând de astăzi până pe 10 aprilie, pe Kiss FM, Rock FM și Magic FM Romania (stațiile locale Brașov) va rula spotul cu acțiunea Vă ajutăm din Brașov. Vă mulțumim că sunteți portavocea care duce mesajul în comunitate. Vouă și tuturor canalelor media care au preluat și diseminat subiectul (Radio Europa Liberă România, Digi24, PRO TV, Nova Tv Brasov, MIX TV Brasov , publicațiile online, și toate cele pe care le-am omis)

❗️Recapitulăm informațiile importante:
1. Solicitări pentru vârstnicii care au nevoie de cumpărături/ rețete doar prin dispecerat – 0724 084 169
2. Înscrieri ca voluntari (dispecerat, livratori, coordonare procese) doar prin formular – https://tinyurl.com/inscriere-voluntari
3. Donații pentru achiziționarea materialelor de protecție pentru voluntari – RO46 RZBR 0000 0600 1688 0960, deschis la Raiffeisen Bank, Asociația INGRIJIRE ACASA.

Ne așteaptă o perioadă grea și nu foarte scurtă. Va trebui să ne implicăm cu toții, să ne dozăm eforturile și să fim responsabili. Chiar dacă e voluntariat, tratăm ceea ce facem ca și cum viața cuiva ar depinde de asta. Deoarece, într-o oarecare măsură, cam așa și e.
Ne auzim curând!

Hai, #săfimbine!

Sharing is caring!