Urmareste-ne pe Facebook:

L – V: 09.00 – 17.00

Sharing is caring!

Așa cum v-am mai spus și unii dintre voi ați văzut deja în media, am avut o serie de discuții cu autoritățile locale legate de cum ne putem sincroniza eforturile, astfel încât să gestionăm cât mai eficient resursele pe care le avem la dispoziție. Astăzi am avut o întâlnire de coordonare cu Primăria Brașov și reprezentanți ai altor organizații/ instituții de cult care și-au manifestat deschiderea de a se implica, pentru a vedea care sunt nevoile și care sunt resursele pe care le avem la dispoziție. Mâine urmează să mai avem o ședință de lucru, în care vom stabili fluxurile și procedurile.

Voluntarii care livrează vor fi înscriși în Corpul voluntarilor pentru a primi de la autorități legitimațiile care să ne permită să ne deplasăm. Pentru asta am început deja să solicităm de la o parte dintre voi informații și date de identificare. Gestionăm cu maximă atenție înscrierile, fapt care face ca procesul să fie mai lent, dar toți cei care v-ați înscris veți ajunge să fiți la un moment dat contactați, înregistrați, activați.

Voluntarii operatori/ dispecerat/ remote veți fi contactați pentru a vi se face instruirea, furniza datele de logare în sistem și pentru programarea disponibilității.

Suntem peste 200 de voluntari înscriși și știu că sunteți nerăbdători; mă copleșește energia cu care veniți spre noi. Preferăm să ne mișcăm mai încet, dar sigur, metodic și eficient, decât să ne asumăm riscuri și să facem greșeli. Organizăm o fabrică de fapte bune și fiecare intenție de ajutorare trebuie să devină o parte din angrenaj. 😊

Până atunci, nu uitați să aveți grijă de voi și de cei dragi🤗

Hai, #săfimbine!

Sharing is caring!