Urmareste-ne pe Facebook:

L – D: 08.00 – 20.00

Ne găsești în fiecare zi.

Sharing is caring!

Industria restaurantelor este una dintre cele mai lovite de efectele acestei crize. Chiar și așa, acum, când comunitatea traversează o perioadă dificilă, acestea au sărit de îndată, benevol și voluntar în ajutor, oferind zilnic zeci de porții de mâncare pentru seniorii „Vă ajutăm din Brașov” ori gătind și distribuind mese calde pentru personalul medical (www.ajutbrasovul.ro).
Permiteți-ne să îi nominalizăm pe cei care, deși se luptă la rândul lor pentru supraviețuire în această perioadă, continuă să gătească sau au gătit din dragoste pentru semenii lor: Deane’s, CulinArt, Trattorian Brunchies, Restaurant Davinci, HOPAA, Friptache, Restaurant Casa Brasoveana, FITFOODWAY, NINNA Mâncare Faină.
Vă spunem sincer că pe noi ne-au câștigat de clienți în urma colaborării pe care am avut-o în această perioadă. Și vă mai spunem că lucrăm zilele acestea la un proiect prin care să aducem laolaltă restaurantele faine ale Brașovului și pe voi toți cei care vă doriți să dați o mână de ajutor, în sprijinul seniorilor pe care îi deservim.
Pentru că acesta este spiritul „Vă ajutăm din Brașov” – comunitatea care își dă mâna (de la distanță și bine dezinfectată) pentru a traversa împreună vremurile grele.

Sharing is caring!