Urmareste-ne pe Facebook:

L – V: 09.00 – 17.00

Sharing is caring!

În fiecare an, orice cetățean poate alege să redirecționeze 3.5% din impozitul pe venit către o cauză în care crede și pe care vrea să o susțină.
„Vă ajutăm din Brașov” este o acțiune comunitară desfășurată sub egida Asociației Ingrijire Acasă, inițiată pentru a veni în sprijinul comunității, pe perioada epidemiei de Coronavirus. Anul acesta poți alege să sprijini comunitatea brașoveană prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit către acțiunile noastre, și o poți face mai simplu ca oricând:
2️⃣Completezi formularul cu datele tale
3️⃣Îl printezi și îl semnezi (dacă nu ai unde, îl poți printa la noi la sediu – Brașov, strada Vasile Cârlova, nr.16, interfon 4, Luni-Vineri 08.30 – 16.30)
Apoi, ai urmatoarele optiuni:
Fie il trimiti prin posta cu scrisoare recomandata catre unitatea ANAF de care apartii. Cauta oficiul de care apartii in aceasta lista https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm.
(în felul acesta limităm interacțiunile, mai ales în contextul actual)
·Fie vii la noi (Brașov, strada Vasile Cârlova, nr.16, interfon 4) și ni-l lași în cutia poștală de la sediu, sau intri să ni-l dai personal și îl depunem noi.
Noul termen limită pentru depunere este 30 iunie.
Ah, și ne mai poți ajuta cu un share, să afle și alții că pot sprijini comunitatea în acest mod.
Îți mulțumim anticipat 🙏

Sharing is caring!