Urmareste-ne pe Facebook:

L – D: 08.00 – 20.00

Ne găsești în fiecare zi.

Sharing is caring!

Dragi oameni frumoși,
Vrem să vă mulțumim pentru un 1 Mai cald și bun, care pentru noi a fost astfel, datorită vouă. A fost, cum cere tradiția, un 1 mai muncitoresc cu mici… mici bucurii pe care le-am făcut bunicilor, care au beneficiat vinerea trecută de pachetele și cuvintele de suflet primite de la voi.
Așa cum vă spuneam, campania „Adoptă un bunic” continuă. Datorită vouă, 60 de pachete cu alimente și multe emoții transpuse pe foi au ajuns la seniorii Brașovului, numărul total crescând, astfel, la 212 pachete livrate. Și nu ne oprim aici! Continuăm să aflăm, sau să ne afle, povești ale celor cărora le aduceți bucurie sau alinare prin implicarea voastră, continuăm să primim donații și scrisori și…de ce să nu recunoaștem, să ne bucurăm sincer de această terapie prin fapte bune.
Donațiile pentru pachetele în valoare de 150 lei se pot vira în contul RO46 RZBR 0000 0600 1688 0960 al Asociației INGRIJIRE ACASA, deschis la Raiffeisen Bank, scrisorile (pentru cei care simțiți că aveți emoții de dăruit sau cuvinte pe care n-ați mai apucat să le rostiți către bunicii de sânge și ați vrea să le puneți în scris pentru bunicii de suflet) se trimit la [email protected].
Și ca să dăm puțin din casă, să știți că zilele acestea lucrăm la ceva fain, fain de tot. Stați pe recepție, revenim cu detalii 😊
Până atunci, îi găsiți pe voluntarii Vă ajutăm din Brașov la call center la numerele ☎️0371 781 107 și 0724 084 169 și pe www.vaajutamdinbrasov.ro

Sharing is caring!